Over ons

Welkom bij van Bergen & Lamens!

Wij zijn Stephan van Bergen en Pascal Lamens, beiden gepassioneerd in de automotive branche en samen ruim 30 jaar ervaring bij autodealers. Onze showroom is gevuld met een mooi aanbod van jonge auto's waar we trots op zijn en waar we onze klanten graag een wow-gevoel mee geven!

 

 

Stephan is een autohandelaar met een brede kennis over alle merken en staat bekend om zijn laagdrempelige, gedreven en deskundige aanpak. Als expert binnen zijn vakgebied is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In zijn tienerjaren begon hij als parttimer bij een autohandelaar en tijdens zijn vervolgstudie Small Business & Retailmanagement begon hij met ondernemen in de vorm van een franchise formule. Na jaren in loondienst in de autobranche te hebben gewerkt, besloot hij dat zijn eigen showroom vol met mooie jonge auto's zijn passie was.

 

 

Pascal is een echte autoverkoper in hart en nieren. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij autoverkoper wilde worden en heeft hij zijn opleiding als ondernemer/manager detailhandel gevolgd. Na bijna 15 jaar te hebben gewerkt voor een grote autodealer, heeft hij de stap gezet om ondernemer te worden en zijn eigen droom te verwezenlijken. Met zijn ruime ervaring als occasionmanager en later als vestigingsmanager van het occasioncenter, heeft hij een breed netwerk ontwikkeld en veel kennis opgedaan. 

Samen hebben wij onze krachten gebundeld en zijn we Van Bergen & Lamens gestart. Onze visie sluit goed op elkaar aan en we zijn ervan overtuigd dat we elkaar kunnen versterken. We streven ernaar om onze klanten een wow-gevoel te geven en hen te voorzien van een passend advies op maat. Dus als je een auto hebt gezien in ons aanbod of op zoek bent naar een specifieke auto, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Mogelijk gemaakt door Mobilox