Particulier

Je kunt je nieuwe droom auto ook via ons laten financieren. Wij hebben diverse partners die je daar bij kunnen helpen. Hieronder vind je een uitleg over de mogelijkheden die zij aanbieden. Graag vertellen wij je meer in onze showroom.

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm, omdat het krediet is afgestemd op je persoonlijke situatie en duidelijkheid biedt. Je bepaalt vooraf de looptijd, van minimaal 12 en maximaal 120 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager de maandlasten. Bij een korte looptijd zijn de maandlasten hoger, maar ben je eerder klaar met afbetalen. Aan jou de keus! De hoogte van de rente wordt vastgesteld bij het afsluiten van de lening en blijft gedurende de looptijd onveranderd. Zo kom je niet voor verassingen te staan, je betaalt elke maand hetzelfde bedrag en weet precies waar je aan toe bent. Eerder aflossen is mogelijk en dat kan boetevrij* informeer bij de krediet verstrekker naar de voorwaarden.

Slottermijn om je maandbedrag te verlagen

Het werken met een slottermijn resulteert in een lager maandbedrag. Dat zit zo: Door een slottermijn (ook wel restantbetaling genoemd) in de overeenkomst op te nemen, betaal je aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Tijdens de looptijd wordt geen aflossing berekend op dit deel van de financiering, waardoor je maandbedragen een stuk lager uitvallen. Zo kun je de lening toch afsluiten, indien je het maandbedrag zonder slottermijn te hoog vond. Een slottermijn is mogelijk voor financieringen met maximaal 60 maanden looptijd. Aan het einde van de looptijd kunt je kiezen uit drie mogelijkheden:

  • Los het restant bedrag in.
  • Herfinancier het restantbedrag.* (let op! Informeer bij de krediet verstrekker naar de mogelijkheden)
  • Bij aankoop van een nieuwe auto verreken je het restantbedrag met de inruilwaarde.
Mogelijk gemaakt door Mobilox